1u per week op woensdagavond (indoor)

Maximum 8 kinderen per lesgever

Onder begeleiding van ervaren lesgevers

Inclusief Balalaika outfit

Het voetbaltraject

Zonder prestatiedruk
Recreatief voetbal voor jongens en meisjes die zich 1x per week willen uitleven in de sporthal. Fun staat bovenaan het verlanglijstje en elke les start met een verhaal van onze mascotte Balalaika.

Het is geen techniektraining als aanvulling op een klassieke voetbalwerking maar een ontspannen en leuke manier van voetballen. Naast tal van leuke voetbaloefeningen spelen onze Soccer Stars wedstrijden onder elkaar. Er zijn geen wedstrijdverplichtingen in het weekend.

Iedereen is welkom! We maken geen nieuwe Mbappé’s of Messi’s. Dat laten we over aan de voetbalclubs.
Als opstapje naar de voetbalclub
Heb je de smaak te pakken en ben je nog niet aangesloten bij een voetbalclub? Ons traject vormt de perfecte trigger om de juiste keuzes te maken. Natuurlijk kan je ook bij ons blijven. We begrijpen ook dat sommige mama’s en papa’s het niet zien zitten, of de tijd ontbreekt, om in het klassieke ‘sportclub’stramien te treden (2x trainen en 1 wedstrijd/ week).
In kleine groepen
We dragen de waarde veiligheid nauw aan ons hard en bieden we per 8 kinderen professionele begeleiding van een lesgever. Je kiest bij je inschrijving ook de juiste leeftijdscategorie, die meteen ook het uur van de activiteit zal bepalen.

De leeftijdsgroepen

3de kleuter en 1ste leerjaar
Elke voetballes start met een voetbalverhaal. Balalaika heeft een probleem en vraagt de hulp van zijn voetbalvrienden. In elk verhaal gaan we opzoek naar een manier om Balalaika te helpen en wordt er op een ontdekkende manier kennis gemaakt met voetbal.
2de - 4de leerjaar
“Proberen” is het woord dat centraal staat tijdens de lessen. We volgen bij Soccer Stars het voetbalspeeltuinprincipe waarbij de focus ligt op het uitproberen van voetbal. Tijdens elke les komt er een technisch item aanbod zonder het speelse uit het oog te verliezen. Het einddoel is het aanleren van een wedstrijd.
5de - 6de leerjaar
De basisprincipes komen vanaf nu echt naar voor. “Proberen, proberen, proberen”, maar zonder druk. We maken de deelnemers nog gekker van voetbal via spel-, trap-en wedstrijdvormen.
Ontdek een locatie
Soccers stars is een top concept. Onze zoon bloeide helemaal open na negatieve ervaringen in het competitievoetbal. Door Soccer Stars kreeg hij weer goesting om samen met zijn broer in de tuin te voetballen. Soccer Stars heeft veel aandacht voor het kind, ieder kind is bij hen een kampioen!
Mama van Siebe
Jongens en meisjes laten genieten van het voetbalspel in de ruime zin zonder veel druk.
Fantastisch concept.
Founder Little Ball Village
Marcel vond het echt leuk, toffe sfeer en trainers
Mama van Marcel
Toffe activiteiten en veel voetbal. Jammer dat het maar tot 12 jaar is. Owen kon zijn energie goed kwijt
Ouder van Owen