Hallo, ik ben Balalaika
Graag nemen we jullie mee in het verhaal van onze voetbalorganisatie Soccer Stars, dat sinds 2015 voetbalkampen en lessenreeksen op recreatief niveau organiseert.

We geloven er dan ook sterk in dat ons concept perfect naast het competitieve clubgebeuren kan functioneren, met veel aandacht voor de droomwereld van kinderen. "Elk kind die gek is van voetbal, moet kunnen voetballen op zijn of haar manier".

We hebben hiervoor een bepaalde structuur ontwikkeld, waardoor we een kind de beste voetbalbeleving kunnen aanbieden.

Thema's en verhaallijnen vormen de basis. Zo proberen we elke voetbalactiviteit naar een volgend niveau te tillen en de voetbaldromen voor even tot leven te brengen.
Stel je even voor
Jules speelt een jaar U8 voetbalclub "X".

Op einde van het seizoen kiest Jules op niet meer in de U8-ploeg te spelen en 1u in de week te komen spelen bij Soccer Stars.

Vooral omdat de intensiteit gedurende de week (2x trainen en 1x wedstrijd) hem wat teveel wordt, in combinatie met zijn schoolwerk en andere hobby's.

Na twee jaar Soccer Stars op woensdag, heeft Jules terug de goesting gevonden om meer te voetballen gedurende de week. Hij kiest om terug te gaan naar voetbalclub "X".

Door deze keuzes heeft Jules zijn liefde voor voetbal op geen enkel moment verloren. Missie geslaagd!