Onder leiding van ervaren lesgevers

Max. 32 kinderen per kamp

Opvang van 8u -17u30

Inclusief Balalaika outfit

Het voetbalkamp

In verbeeldende thema's
Soccer Stars kampen zijn voetbal belevingskampen in de schoolvakanties. De kinderen worden ondergedompeld in hun favoriete thema en beleven samen met onze mascotte Balalaika een fantastisch kamp.

We winnen de beker, maken onze eigen medaille, geven interviews, ontdekken onze skills of leven een week als virtuele 1ste klasse speler. Er staat geen maat op de verbeelding van kinderen en dus ook niet op die van ons.
Als opstapje naar de voetbalclub
We bouwen kampen op met voetbal- en belevingsmomenten. Deze combinatie zorgt ervoor dat kinderen maximaal kennismaken met de wereld van voetbal alvorens ze keuzes maken om zich in te schrijven bij een club of in 1 van onze lestrajecten. Ook competitievoetballers die een weekje geen prestatiedruk willen voelen kunnen hier terecht.
In kleine groepen
Een veilige omgeving creëeren voor de kinderen is voor ons zeer belangrijk. Hierdoor beperken we ons tot max. 32 kinderen per kamp. Die worden op hun beurt nog eens opgedeeld per leeftijdscategorie.

Verhalen & thema's

Kerels Cup
Met Balalaika naar
Spanje
Wij worden
wereldkampioen
Het kampioenenbal
Wij worden
Europees kampioen
FIFA skills
Legends of all time
Billi op bezoek bij de
Red Flames
Essevee Cup
Begeleiders met een zorgzaam hart
Elk kind is belangrijk. De begeleiders staan in voor een veilige en zorgzame omgeving. Met hun ervaring, voorbereiding op de activiteiten, inlevingsvermogen vormt dit een perfecte match voor een top voetbalkamp.
Ontdek een locatie
Balalaika doet een belofte
Ik beloof dat ik langs kom op elk voetbalkamp. Mijn agenda staat vol met de bezoekjes in de paasvakantie en zomervakantie.

Mijn voetbaltenue ligt klaar om opnieuw de keeper te zijn bij de grootste penalty cup van het jaar. Tot op het voetbalkamp!

Groeten, Balalaika
Ontdek een locatie
Soccers stars is een top concept. Onze zoon bloeide helemaal open na negatieve ervaringen in het competitievoetbal. Door Soccer Stars kreeg hij weer goesting om samen met zijn broer in de tuin te voetballen. Soccer Stars heeft veel aandacht voor het kind, ieder kind is bij hen een kampioen!
Mama van Siebe
Jongens en meisjes laten genieten van het voetbalspel in de ruime zin zonder veel druk.
Fantastisch concept.
Founder Little Ball Village
Marcel vond het echt leuk, toffe sfeer en trainers
Mama van Marcel
Toffe activiteiten en veel voetbal. Jammer dat het maar tot 12 jaar is. Owen kon zijn energie goed kwijt
Ouder van Owen