Onder leiding van ervaren lesgevers

Max. 50 kinderen (min. 1 lesgever per 8 kinderen)

Incl. animatie en beleving naast het voetbalveld

Vol pension + een verrassingspakket op voorhand

De voetbalreis

Balalaika op reis naar Spanje
De deelnemers worden 1 week lang meegenomen in de droomwereld als profvoetballer. Wat doen ze eigenlijk allemaal op stage? Hoe voelt het om als team op stage te gaan? Worden ze vaak gestoord door paparazzi's? Wat doen ze voor- en na hun training? Is er echt tijd voor ontspanning?
Waar het om gaat
We bouwen de reis op met voetbal- en belevingsmomenten. Deze combinatie organiseren we zonder prestatiedruk, voor elk kind tussen 8 en 16 jaar.
In kleine groepen
Een veilige omgeving creëeren voor de kinderen is voor ons zeer belangrijk. Zowel tijdens de activiteiten, het diner, de busritten, ... We voorzien daarom minimum 1 begeleider per 8 deelnemers en daarnaast 2 algemene coördinatoren. We geven elke avond een update van de dag aan onze ouders.
ONTDEK EEN LOCATIE
De accomodatie
We werken samen met een ervaren bureau i.f.v. het busvervoer. Daarnaast verblijven we in Hotel Marian in Roses, Spanje. Een 3 sterren hotel op 100m van de zee, die gekend is als een zeer kindvriendelijk hotel met tal van mogelijkheden. 

Daarnaast voetballen we steeds op kunstgrasvelden. Alle verplaatsingen gebeuren in groep met de bus.
Ontdek de locatie
De verhaallijn
We leven één week als profvoetballer, zowel op als naast het veld. De volledige verhaallijn blijft geheim tot je de verrassingsbox thuis ontvangt (enkel bij deelname).
 
Ontdek de locatie
Soccers stars is een top concept. Onze zoon bloeide helemaal open na negatieve ervaringen in het competitievoetbal. Door Soccer Stars kreeg hij weer goesting om samen met zijn broer in de tuin te voetballen. Soccer Stars heeft veel aandacht voor het kind, ieder kind is bij hen een kampioen!
Mama van Siebe
Jongens en meisjes laten genieten van het voetbalspel in de ruime zin zonder veel druk.
Fantastisch concept.
Founder Little Ball Village
Marcel vond het echt leuk, toffe sfeer en trainers
Mama van Marcel
Toffe activiteiten en veel voetbal. Jammer dat het maar tot 12 jaar is. Owen kon zijn energie goed kwijt
Ouder van Owen