Uw kind hoeft eigenlijk niets speciaals mee te brengen. Wij vragen wel om uw kind sportieve kledij en sportschoenen aan te trekken voor in de zaal.

Tijdens de eerste les krijgt uw kind een voetbaluitrusting van Balalaika (t-shirt – broekje – kousen).

De kinderen mogen altijd een flesje water meebrengen om tussendoor iets te drinken.

Om organisatorische redenen is het niet mogelijk om een proefles te volgen. Voor het 3de kleuter en 1ste leerjaar delen we het lestraject op in 2 delen. Zo kan u tijdens het eerste deel zien of ons aanbod voldoet aan de verwachtingen. Het engagement om te switchen van- en naar de voetbalclub is zo een stuk lager. Wanneer uw kind later instapt, stuurt u een mailtje naar info@soccerstars.be en dan passen we de prijs aan naar het aantal lessen die al voorbij zijn. 

Natuurlijk! Het mutualiteitsattest wordt na de lessenreeks verstuurd. 

Als er nog plaats vrij is, kan u uw kind zeker nog inschrijven nadat de lessenreeks al van start is gegaan. Als u de inschrijving hebt geplaatst, mag u ons een seintje geven via info@soccerstars.be en dan passen wij de prijs aan naar het aantal lessen die al voorbij zijn.

Door onze vaste kosten is het onmogelijk om altijd inschrijvingen van halve reeksen te aanvaarden. We begrijpen inderdaad dat het voor gescheiden ouders niet altijd evident is dat het kind elke week kan deelnemen.

Als er twee weken voor aanvang van de activiteit nog vrije plaatsen zijn, kunnen wij dit wel aanvaarden. In dat geval neemt u best contact op met de coördinator van die locatie of via info@soccerstars.be

Uw kind kan deelnemen aan een activiteit als de leeftijd van 5 jaar bereikt is bij aanvang van de lessenreeks. We kiezen hier bewust voor, omdat we het belangrijk vinden dat kinderen rijp genoeg zijn bij aanvang van de activiteit. 

– Drankjes en twee stukken fruit/koekjes. Wij voorzien altijd extra water voor tussendoor.

– Een lunchpakket, indien kinderen over de middag blijven eten en u niet hebt gekozen voor een warme maaltijd.

– Reservekledij.

– Een pet of zonnehoedje en zonnecrème bij warm weer.

– Uw kind krijgt op de eerste dag van het kamp een uitrusting van Balalaika (t-shirt – broekje – kousen). Scheenbeschermers mogen maar zijn geen verplichting. Voetbalschoenen met kleine nopjes of gewone noppen zijn voldoende.

Per kamp kunnen maximum 32 kinderen inschrijven die we, op basis van leeftijd, verdelen over 2 groepjes van 16 kinderen. We doen dit bewust in functie van de sportlessen: een eerste en vierde leerjaar kunnen niet samen sporten. Toch zijn er doorheen de dag heel wat momenten waarop de volledige groep samen komt, voornamelijk bij eet- en speelmomenten. Op die manier krijgen de kinderen niet het gevoel dat ze de hele dag gescheiden zijn.

Als uw kinderen wel dezelfde leeftijd hebben, zullen zij uiteraard samen in een groepje zitten. Je kan tijdens de inschrijving ook altijd de vriendjes opgeven.

U kan enkel inschrijven voor een volledige week. We bouwen ons kamp doorheen de hele week op rond een WAUW-moment op vrijdag. Als we elke dag een andere groep kinderen hebben, kunnen wij het thema niet laten leven tijdens de week. 

Uw kind kan deelnemen aan een activiteit als de leeftijd van 5 jaar bereikt is bij aanvang van het kamp. We kiezen hier bewust voor, omdat we het belangrijk vinden dat kinderen rijp genoeg zijn bij aanvang van de activiteit. 

Telkens als er een kind wegvalt, geven wij een kind van de wachtlijst de kans om in te schrijven. Kinderen die als eerste op de wachtlijst staan, zullen altijd als eerste de kans krijgen. De wachtlijst is vrijblijvend, u hoeft dus niet op het voorstel in te gaan.

Als we in de buurt een nieuwe locatie opstarten die voor u ook interessant kan zijn, nemen we vrijblijvend contact met u op.

Dat is mogelijk! Via uw dashboard kan je aanpassingen uitvoeren. Toch problemen? Neem dan contact op via info@soccerstars.be

Zeker! Het bedrag in het spaarpotje wordt automatisch afgetrokken bij een nieuwe inschrijving. Je kan hiervan een overzicht terugvinden op uw factuur in het bevestigingsmailtje.