WAAR
WANNEER
INCLUSIEF
AANSPREEKPUNT
Onze alternatieven voor de regio van Zulte:

We bouwen een kamp op met voetbal- en belevingsmomenten. Deze combinatie zorgt ervoor dat kinderen maximaal kennismaken met de wereld van voetbal alvorens ze keuzes maken om zich in te schrijven bij een sportclub of ons voetbaltraject in Anzegem. Ook competitievoetballers die een weekje geen prestatiedruk willen voelen kunnen zich een weekje uitleven samen met vrienden. 

Zulte is een nieuw Soccer Stars dorp. Dit seizoen biedt Soccer Stars 2 voetbalkampen aan. Hiervoor kiezen we een bepaald thema en verhaallijn. 

Ons creatief team werkt het ganse jaar door aan nieuwe belevings- en voetbaloefeningen. Ontdek hieronder o.a. de verhaallijn in Zulte.

Sinds vorig bestaat op deze locatie ook “Red Stars”, een nieuw project van Soccer Stars voor kinderen met een motorische beperking en hun vrienden. Ook voor hen bieden we voetbalkampen aan, onder de noemer CP+ voetbal. 

Voor kinderen tussen 5 en 14 jaar met een motorische beperking.

CP ofwel Cerebrale Parese genoemd is een hersenverlamming die op gelijk welke manier ontstaan is. Vanuit de visie dat iedereen moet kunnen voetballen, organiseren we ook voor deze doelgroep voetbaltrajecten en kampen zonder prestatiedruk. Iedereen is welkom, ook vriendjes zonder motorische beperking. 

Veiligheid ligt ons nauw aan ons hart. We kiezen bewust voor kleine groepen met voldoende trainers. Onze mascotte Balalaika kijkt over onze schouders mee en zorgt voor de fun factor als kers op de taart.

CP voetbal verschilt in regelgeving niet zoveel met het gewone voetbal. Zo mogen we bijvoorbeeld ook onderhands ingooien en wordt er zonder buitenspel gespeeld. Daarnaast spelen we maximum 7 tegen 7 en gebruiken we daardoor een kleiner terrein.