WAAR
WANNEER
INCLUSIEF
AANSPREEKPUNT

Inhoud: 

Elke voetballes start met een voetbalverhaal. Billi heeft een probleem. En vraagt de hulp van haar voetbalvriendinnen. In het verhaal gaan we op zoek naar een manier om Billi te helpen en wordt er op een ontdekkende manier kennis gemaakt met voetbal.

Inhoud: 

“Proberen” is het woord dat centraal staat tijdens de lessen. We volgen bij Soccer Stars het voetbal speeltuinprincipe waarbij de focus ligt op het uitproberen van voetbal. Tijdens elke les komt er een technisch item aan bod zonder het speelse uit het oog te verliezen. Het einddoel is het aanleren van een wedstrijd.

Inhoud: 

De basisprincipes komen vanaf nu echt naar voor. “Proberen, proberen, proberen”, maar zonder druk. We maken de deelnemers nog gekker van voetbal via spel-, trap-en wedstrijdvormen.

Onze kamplocaties:
PS: Alle andere kampen zijn gemengd.

In Wielsbeke starten we in 2023 voor het eerst met meisjesvoetbal. Het voetbaltraject voor meisjes is ontwikkeld in heel nauwe samenwerking met Tessa Wullaert. De voetballesjes zijn voor meisjes van 5 t.e.m. 14 jaar. Het traject is opgemaakt voor meisjes die weinig zin hebben om 2x te trainen in de week en in het weekend een wedstrijd te spelen. Het meisjesvoetbal is zonder prestatiedruk en “proberen” staat centraal. 

Dankzij de samenwerking met GRLPWR van Tessa Wullaert garanderen we gediplomeerde lesgevers in combinatie met onze creatieve belevings- en voetbaloefeningen, om de beste voetbalbeleving te garanderen.

Dit seizoen organiseren we voor de 2de keer ook voetbalkampen exclusief voor meisjes, in de paasvakantie en de eerste week van de zomervakantie.