€180 voor 22 voetballessen, inclusief uniek voetbalshirt, broekje & kousen.

15 mei om 20u inschrijven: 

  • Alle leden die deelnemen aan het voetbaltraject van 2022-2023 of op de wachtlijst staan.
  • Alle leden die deelnemen aan een voetbalkamp in 2023 of op de wachtlijst staan.
16 mei om 20u inschrijven:
 
  •  Alle nieuwe leden.

Sta je op de wachtlijst? Geen paniek, we contacteren je en zoeken samen een oplossing.

Soccer Stars League is recreatief voetbal voor jongens en meisjes die  zich 1x per week willen uitleven in de sporthal. Fun staat bovenaan het verlanglijstje en elke les start met een verhaal van onze mascotte Balalaika. Het is geen techniektraining als aanvulling op een klassieke voetbalwerking maar een ontspannen en leuke manier van voetballen. 

Naast tal van leuke voetbaloefeningen spelen onze Soccer Stars wedstrijden onder elkaar. Er zijn geen wedstrijdverplichtingen in het weekend.

Je kan bij ons blijven spelen wanneer je een uurtje voetbal zonder prestatiedruk wil spelen. Iedereen is welkom en we maken geen nieuwe Mbappé’s of Messi’s. Dat laten we over aan de voetbalclubs.

Heb je de smaak te pakken en ben je nog niet aangesloten bij een voetbalclub? Ons traject vormt de perfecte trigger om de juiste keuzes te maken. Natuurlijk kan je ook bij ons blijven. We begrijpen ook dat sommige mama’s en papa’s het niet zien zitten, of de tijd ontbreekt, om in het klassieke ‘sportclub’stramien te treden (2x trainen en 1 wedstrijd/ week).

We dragen de waarde veiligheid nauw aan ons hard en bieden we per 8 kinderen professionele begeleiding van een lesgever. Je kiest bij je inschrijving ook de juiste leeftijdscategorie, die meteen ook het uur van de activiteit zal bepalen.