€160 per week (inclusief uniek voetbalshirt, broekje & kousen)

-€10 korting voor alle kinderen die in 2023 een kampje hebben gevolgd, op de wachtlijst stonden voor een kampje of deelnemen aan het lestraject van schooljaar 2023-2024. Geldig t.e.m. 31 december 2023. 

13 november om 20u inschrijven: 

  • Alle leden die deelnemen aan het voetbaltraject van 2023-2024 of op de wachtlijst staan.
  • Alle leden die een voetbalkamp gevolgd hebben in 2023 of op de wachtlijst stonden.
14 november om 20u inschrijven:
 
  •  Alle nieuwe leden.

Sta je op de wachtlijst? Geen paniek, we contacteren je en zoeken samen een oplossing.

Soccer Stars kampen zijn voetbal belevingskampen in de schoolvakanties. De kinderen worden ondergedompeld in hun favoriete thema en beleven samen met onze mascotte Balalaika een fantastisch kamp. 

We winnen de beker, maken onze eigen medaille, geven interviews, ontdekken onze skills of leven een week als virtuele 1ste klasse speler. Er staat geen maat op de verbeelding van kinderen en dus ook niet op die van ons.

We bouwen kampen op met voetbal- en belevingsmomenten. Deze combinatie zorgt ervoor dat kinderen maximaal kennismaken met de wereld van voetbal alvorens ze keuzes maken om zich in te schrijven bij een club of in 1 van onze lestrajecten. Ook competitievoetballers die een weekje geen prestatiedruk willen voelen kunnen hier terecht.

Een veilige omgeving creëeren voor de kinderen is voor ons zeer belangrijk. Hierdoor beperken we ons tot max. 32 kinderen per kamp. Die worden op hun beurt nog eens opgedeeld per leeftijdscategorie.