WAAR
WANNEER
INCLUSIEF
AANSPREEKPUNT

Balalaika heeft een belangrijke brief ontvangen van de paashaas. Daarin staat dat de speciale voetbal paaseieren waaraan de paashaas het hele jaar heeft gewerkt, gestolen zijn! 

Zonder de eieren kan het paasfeest niet doorgaan. Net nu de paashaas voor het feest een galamatch met bekende voetballers voorziet. Balalaika krijgt de moeilijke opdracht om de gestolen paaseieren terug te vinden. 

Alleen is er één groot probleem. De paaseieren kunnen alleen terugverdiend worden door te voetballen maar zoveel tijd heeft Balalaika niet. Wat een ramp! Hij heeft meer voetballers nodig. Alleen zo kan de galamatch nog doorgaan en is de paashaas tevreden.

Help jij op woensdagnamiddag 29 maart 2023 mee om de paaseieren terug te verdienen? Speel het tornooi zonder prestatiedruk, 5 tegen 5 en krijg heel wat leuks in de plaats. 

Schrijf je hieronder individueel in, som al je vriendjes op en Balalaika verdeelt jullie in ploegjes van max. 7 deelnemers. Inschrijven is gratis tot 20 januari 2023. 

Stuur een mail naar info@soccerstars.be en schrijf je zo in als ploegje van max. 7 deelnemers. Inschrijven kost €10 per deelnemer.

Categorie: 5 tot 8 jarigen en 9 tot 12 jarigen. Het tornooi bevat geen prestatiedruk.

Stuur een mail naar info@soccerstars.be en schrijf je zo in als ploegje van max. 7 deelnemers. Inschrijven kost €10 per deelnemer.

Vier studenten Sport en Bewegen organiseren op vraag van Soccer Stars een zo’n inclusief mogelijk tornooi voor voetballers tussen 5 en 12 jaar. Het organiseren behoort tot een grote module binnen de richting van deze studenten. 

Flor Van Dessel, Lars Nuyttens, Kobe Langbeen en Jeroen Hondekyn zullen dit in goede banen leiden. Terwijl de Soccer Stars organisatie dit initiatief optimaal zal ondersteunen.

De Make-a-wish foundation vervult de wensen van kinderen tussen 3 en 18 jaar die lijden aan een levensbedreigende ziekte om hun leefwereld te verrijken met hoop, sterkte en vreugde.

Als een kind kan geloven dat een wens kan uitkomen, kan het ook geloven dat het kan genezen! Daarom beslist de organisatie alle winst van het tornooi te schenken aan dit goed doel.

Voetbalkledij en schoenen zonder of met kleine noppen (kunstgrasveld). Elke deelnemers ontvangt een voetbalshirt maar het kan geen kwaad om een extra shirt of warme kledij te voorzien.

Daarnaast voorzien wij een stuk fruit en een flesje water. Ook hier raden we aan extra water mee te brengen. 

Zeker! De kleedkamers worden goed zichtbaar gemaakt voor de kids.

Helaas sluiten de inschrijvingen een week voor de start van het tornooi. We doen dit uit praktische redenen (kledij, groepjes,…).

Uw kind kan deelnemen aan een activiteit als de leeftijd van 5 jaar bereikt is bij aanvang van het tornooi. We kiezen hier bewust voor, omdat we het belangrijk vinden dat kinderen rijp genoeg zijn bij aanvang van de activiteit. 

Ja! Je krijgt bij het plaatsen van de inschrijving een mogelijkheid om vriendjes, broers of zussen aan te duiden. Je kan dit ook achteraf wijzigen via het ouderprofiel.