Menu Sluiten

Hallo, ik ben Balalaika

Graag neem ik jullie mee in het verhaal van onze organisatie. Sinds 2015 organiseren wij voetbalkampen en lessenreeksen op recreatief niveau, met veel aandacht voor de droomwereld van kinderen. We geloven er dan ook sterk in dat ons concept perfect naast het competitieve clubgebeuren kan functioneren. 

“Elk kind die gek is van voetbal, moet kunnen voetballen op zijn of haar manier”. We hebben hiervoor een bepaalde structuur ontwikkeld, waardoor we een kind de beste voetbalbeleving kunnen aanbieden.  

We worden samen wereldkampioen, geven interviews, bouwen onze trofee, ontdekken hoe een echt voetbalstadion er uit ziet en zoveel meer. 

Ontmoet het hoofdkwartier

Samen met Balalaika verdiepen we ons in de droomwereld van alle voetbalfans tussen 5 en 12 jaar. De factor "beleving" is voor ons topsport! Balalaika, onze mascotte, kijkt altijd mee over onze schouder en zorgt ervoor dat al we lachende kinderen zien, van start tot finish!
Xan Debaenst
HQ Balalaika
Elk kind die gek is van voetbal, moet volgens ons kunnen voetballen op zijn/haar niveau. We geloven ook dat er in Vlaanderen een plaats is voor recreatief voetbal, naast het bestaande aanbod in de voetbalclub. Vol enthousiasme zullen we hier dan ook verder aan bouwen.
Maxim Vannieuwenhuyze
HQ Balalaika
0
Voetballertjes
0
Locaties
0
Thema's