2 LOCATIES
WANNEER
PRIJZEN
AANSPREEKPUNT

Inhoud: 

Elke voetballes start met een voetbalverhaal. Billi heeft een probleem. En vraagt de hulp van haar voetbalvriendinnen. In het verhaal gaan we opzoek naar een manier om Billi te helpen en wordt er op een ontdekkende manier kennis gemaakt met voetbal.

Inhoud: 

“Proberen” is het woord dat centraal staat tijdens de lessen. We volgen bij Soccer Stars het voetbal speeltuinprincipe waarbij de focus ligt op het uitproberen van voetbal. Tijdens elke les komt er een technisch item aanbod zonder het speelse uit het oog te verliezen. Het einddoel is het aanleren van een wedstrijd.

Inhoud: 

De basisprincipes komen vanaf nu echt naar voor. “Proberen, proberen, proberen”, maar zonder druk. We maken de deelnemers nog gekker van voetbal via spel-, trap-en wedstrijdvormen.

In Anzegem en Wielsbeke starten we in 2023 voor het eerst met meisjesvoetbal. Het voetbaltraject voor meisjes is ontwikkelt in heel nauwe samenwerking met Tessa Wullaert. De voetballes zijn voor meisjes van 5 t.e.m. 14 jaar. Het traject is opgemaakt voor meisjes die geen goesting hebben om 2x te trainen in de week en in het weekend een wedstrijd te spelen. Het meisjesvoetbal is zonder prestatiedruk en “proberen” staat centraal. 

Dankzij de samenwerking met GRLPWR van Tessa Wullaert garanderen we gediplomeerde lesgevers in combinatie met onze creatieve belevings- en voetbaloefeningen, om de beste voetbalbeleving te garanderen.

Deze zomer gaat er ook een voetbalbelevingskamp door in Waregem. Het kamp staat in de drukke agenda van Tessa en ze komt zeker op bezoek. Ze zal haar geheime voetbaltips delen. Kom jij ook?