Elk kind die gek is van voetbal, moet kunnen voetballen op zijn of haar manier. En mijn team is goed bezig! Op 16 locaties in Vlaanderen worden er in 2023 voetbalkampen en- of trajecten georganiseerd, met alle aandacht voor de voetbaldromen van de kinderen! 

“We worden samen wereldkampioen, geven interviews, bouwen onze trofee, ontdekken hoe een echt voetbalstadion er uit ziet en zoveel meer” is maar één voorbeeld hoe we een kind de beste voetbalbeleving willen geven! Hiervoor kan ik rekenen op onze regiocoördinatoren en tal van gediplomeerde lesgevers.

Je houdt van organiseren, lachende kinderen en pakt uit met je zorgzame ingesteldheid. Nog steeds niet weggeklikt? Super, want deze rol is een perfecte aanvulling op je huidige job! Bovendien bepaal jij zelf de snelheid waarmee het aanbod groeit. 

Het huidig aanbod in Gent bestaat uit 1 voetbaltraject op woensdagavond (22 weken) en 3 kampen tijdens vakanties in 2023. Vanaf september openen we hier een 2de voetbaltraject, samen met jou. Samen met mijn team zoeken naar een perfecte locatie, screenen de meest kwalitatieve lesgevers en stellen het beste aanbod samen. 

Voordelen in Gent? 

– Deze Soccer Stars locatie bestaat al 6 jaar met dezelfde coördinator. 
– Je krijgt een deftige overdracht en neemt de coördinatie van de activiteiten op je eigen tempo over. 
– Je kan reeds rekenen op een poule van lesgevers.
– 100 enthousiaste kinderen staan op jou te wachten. 

Je ontvangt een vrijwilligersvergoeding voor je geleverde prestaties op basis van het aantal inschrijvingen. Daarnaast kan je natuurlijk ook zelf lesgeven, waardoor je geniet van een extra vergoeding per uur.

Daarnaast ontvang je van A tot Z uitgewerkte lesboeken, spelkoffers en sportkledij voor je team. Je hoeft je ook helemaal niets aan te trekken van de administratie en branding die dit met zich meebrengt. Tot slot ondersteunt mijn team je in alle nodige facetten om je soccer stars regio te laten slagen.

Met voetballende groeten
Team Balalaika