WAAR
WANNEER
INCLUSIEF
AANSPREEKPUNT

Inhoud: 

Elke voetballes start met een voetbalverhaal. Balalaika heeft een probleem. En vraagt de hulp van zijn voetbalvrienden. In het verhaal gaan we opzoek naar een manier om Balalaika te helpen en wordt er op een ontdekkende manier kennis gemaakt met voetbal.

Inhoud: 

“Proberen” is het woord dat centraal staat tijdens de lessen. We volgen bij Soccer Stars het voetbalspeeltuinprincipe waarbij de focus ligt op het uitproberen van voetbal. Tijdens elke les komt er een technisch item aanbod zonder het speelse uit het oog te verliezen. Het einddoel is het aanleren van een wedstrijd.

Inhoud: 

De basisprincipes komen vanaf nu echt naar voor. “Proberen, proberen, proberen”, maar zonder druk. We maken de deelnemers nog gekker van voetbal via spel-, trap-en wedstrijdvormen.

Gent is een geroutineerd Soccer Stars dorp, die wekelijks op woensdag 32 kinderen entertaint met de leukste voetbalverhalen en oefeningen. Dit seizoen bieden we ook 3 voetbalkampen aan, telkens met een bepaald thema en verhaallijn. 

Ons creatief team werkt het ganse jaar door aan nieuwe belevings- en voetbaloefeningen. Kleine groepen, grote fun en zonder prestatiedruk.