WAAR
WANNEER
INCLUSIEF
AANSPREEKPUNT

Inhoud: 

Elke voetballes start met een voetbalverhaal. Balalaika heeft een probleem. En vraagt de hulp van zijn voetbalvrienden. In het verhaal gaan we opzoek naar een manier om Balalaika te helpen en wordt er op een ontdekkende manier kennis gemaakt met voetbal.

Inhoud: 

“Proberen” is het woord dat centraal staat tijdens de lessen. We volgen bij Soccer Stars het voetbalspeeltuinprincipe waarbij de focus ligt op het uitproberen van voetbal. Tijdens elke les komt er een technisch item aanbod zonder het speelse uit het oog te verliezen. Het einddoel is het aanleren van een wedstrijd.

Inhoud: 

De basisprincipes komen vanaf nu echt naar voor. “Proberen, proberen, proberen”, maar zonder druk. We maken de deelnemers nog gekker van voetbal via spel-, trap-en wedstrijdvormen.

Anzegem is een geroutineerd Soccer Stars dorp als het over de voetbaltrajecten gaat. Momenteel kunnen hier elke woensdag 32 trotse kinderen voetballen. Dit seizoen biedt Soccer Stars ook 2 voetbalkampen aan. Hiervoor kiezen we een bepaald thema en verhaallijn. 

Ons creatief team werkt het ganse jaar door aan nieuwe belevings- en voetbaloefeningen, om de beste voetbalbeleving te garanderen.